Bizimle iletişime geçin

Eğitim

EĞİTİM-İŞ SENDİKA’LILAR YEMEKTE BULUŞTU…

Yayın Tarihi:

-

ÇAVDIR HABER

Çavdır Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (EĞİTİM-İŞ) üyeleri bir araya geldi.

Çavdır’da Eğitim-İş sendikası üyeleri sendika tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi. Geçen hafta yönetim kurulu oluşan sendikanın İlçe Temsilcilik Başkanı Hüseyin KARABALDIR: “Sendikamızın yönetim kurulu kuruldu ve üyelerimizle birlikte hızlı bir örgütlenme gerçekleştirdik. Üye sayımız hızla artıyor, bundan sonra da çalışmalarımız en etkili şekilde devam edecek ve etkili olan sendikamızın yetkili olacağına yürekten inanıyorum. Eğitim-İş, Büyük Önderi’nin ulusuna güzel günler gösterme hayalini asla ortada bırakmayacaktır.” dedi.

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eğitim

JANDARMA EKİPLERİNDEN KYK ÖĞRENCİLERİNE AİLE İÇİ VE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ

Yayın Tarihi:

-

Yazar:

Güvenlik güçlerimiz tarafından Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele
Eğitim Faaliyetleri aralıksız devam etmektedir.

Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından Gölhisar KYK Öğrenci Yurdunda kalan (97) öğrenciye, Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES uygulamasınınn mkullanımı hakkında bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir. 

Öğrencilere; şiddetin tanımı, şiddet mağdurlarının başvuru yöntemleri, şikayet mercileri, 6284 sayılı kanun kapsamında koruyucu ve önleyici tedbir kararları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Eğitim sonunda toplam (48) öğrenciye KADES broşürü dağıtılarak mobil telefonlarına KADES uygulaması indirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Okumaya Devam Et

Trend

Copyright © 2022 - 2023 Çavdır Haber. Doğru - Tarafsız- İlkeli Haber

WebCodeON Design Logo